Trouwbeurs Ridderkerk
Boordevol inspiratie voor jullie trouwdag!

Welkom bij de Trouwbeurs Ridderkerk

Wil jij inspiratie opdoen voor jullie trouwdag? Kom dan zaterdag 16 maart naar de Trouwbeurs Ridderkerk! Hier vind je de leukste ideeën en leveranciers voor jullie grote dag!
Ontdek de laatste trends op het gebied van bruidsmode, herenmode, weddingstyling, bloemen, bruidstaarten, trouwringen, fotografie, muziek en natuurlijk de mooiste trouwlocaties uit de regio. Kijk bij de deelnemende bedrijven welke leuke leveranciers er allemaal zijn.

En win prachtige prijzen! Maak bijvoorbeeld kans om de geweldige LOVE LETTERS van Groenendijk Events te winnen voor jullie bruiloft! Of die mooie DRKS sieraden van Hip! Weddingdesign. Of misschien gaan jullie wel naar huis met die mooie cadeau cheque van de Hipper en Kolfbaan of Dolfijn Reisburo! Bij HT Fotografie kun je zelfs een Love Shoot winnen! Hoe leuk is dat? En ook Het Taartgeheim heeft een leuke win-actie!

Like de facebookpagina van de Trouwbeurs Ridderkerk (www.facebook.com/

trouwbeursridderkerk) en kom gezellig langs op de beurs!Locatie: Gemeentehuis Ridderkerk,

Koningsplein 1 Ridderkerk.
Openingstijden: 10.30 tot 16.00 uur.
De toegang is gratis! Parkeren kan direct onder de locatie.